programació

Programació

EDICIÓ 2024

PROGRAMACIÓ

Descobreix tota la programació del Festivalet de Circ, amb horaris, preus i activitats detallades. No et perdis cap detall!

Vine a gaudir d’una experiència inoblidable!

EDICIÓ 2024

SERVEI DE BAR
& FOOD-TRUCKS

A l’espai l’Anònima,  hi trobaràs tot el necessari per gaudir d’una jornada completa: durant tot el festival, podràs comptar amb un servei de barra amb una gran varietat de begudes fresques. També hi trobaràs food-trucks que oferiran una àmplia gamma de menjar per a tots els gustos.

Per tal de reduir l’impacte mediambiental, t’aconsellem que portis el teu propi got reutilitzable. Si no en tens, no et preocupis! Al Festivalet podràs comprar-ne un pel mòdic preu de 0’50€, però no seran retornables. 

Amb aquestes mesures, volem contribuir a un festivalet més sostenible i responsable. Així estalviaràs diners i evitaràs generar residus innecessaris!

Festivalet de circ

EDICIÓ 2024

FAQs

  • El Festivalet es duu a terme en diferents espais de Manresa: al Pati del Kursaal, al Teatre Kursal i a l’Anònima. Al programa s’hi detalla les ubicacions de cada activitat.
  • El Festivalet inclou una gran varietat d’espectacles de circ, com acrobàcies, malabars, equilibrisme, clown, i molt més. També concerts musicals i sessions de DJ.  Consulta tota la programació per no perdre’t cap detall.
  • Sí, tots els espectacles del Festivalet estan pensats per als infants, incloent tallers participatius i espectacles familiars. «Històries paral·leles» però, és una conferència sobre el circ, recomenada a partir de 7 anys.
  •  La gran Gala inaugural, que es representarà a la sala gran del Teatre Kursaal, té un cost de 12€. Podeu comprar les entrades aquí.
    La resta d’activitats i espectacles, són gratuïts. Consulta tota la programació per no perdre’t cap detall.
  • Sí, hi ha diversos punts de venda d’aliments (food trucks) i begudes, distribuïts pels diferents espais del festival.
    Per tal de reduir l’impacte mediambiental, t’aconsellem que portis el teu propi got. Si no en tens, no et preocupis! Al Festivalet podràs comprar-ne un pel mòdic preu de 0’50€, però no seran retornables.
  • Sí, treballem perquè el Festivalet sigui accessible per a tothom, incloent rampes i serveis adaptats en els espais principals.
  • Generalment, està permès fer fotografies sense flaix, però es recomana respectar les indicacions dels artistes i l’organització. Els vídeos poden estar restringits.
  • Sí, el programa detallat es publica al web oficial del Festivalet. També el trobareu en format imprès als punts d’informació durant els dies de l’esdeveniment.
  • Alguns espectacles poden traslladar-se a espais coberts en cas de pluja. Es recomana consultar les actualitzacions al web i les xarxes socials del festival.
  • Malauradament, no s’accepten mascotes dins del recinte de l’Anònima. Aquesta decisió es pren per vetllar per la seguretat dels artistes i del públic, així com per garantir el bon desenvolupament dels espectacles.