programació

Programació

EDICIÓ 2024

històries paral·leles

joan ramon graell

La conferència «Històries Paral·leles» és una activitat que explora les similituds i diferències entre la història del circ i la història de la filosofia.
El conferenciant, Joan Ramon Graell Gabriel, té més de vint-i-cinc anys d’experiència en la direcció artística i l’àmbit del circ. A la conferència es farà servir un projector per a mostrar diapositives, però també les preguntes i la imaginació i el cos del públic.
La conferència abasta des de l’origen del nom “acrobàcia” fins a la influència del circ en les avantguardes i el pensament contemporani.  La durada és d’una hora i està recomanada a partir dels 7 anys.

Diumenge 8 de setembre

L'Anònima - Nau interior (Aforament limitat)

12.15h - 60'

Conferència

Gratis

Tots els públics

A càrrec de:

  • Joan Ramon Graell

UN PROJECTE IMPULSAT per

Aquesta és la mesura “Explosió de Circ” en el marc del Pla d’Impuls del Circ. El Pla d’Impuls del Circ (2023-2026) és una iniciativa del Departament de Cultura i l’Associació de Professionals del Circ de Catalunya (APCC), que compta amb la col·laboració de l’Ateneu Popular 9 Barris, el Centre de les Arts del Circ Rogelio Rivel, Encirca’t, l’Associació de Formació de Circ de Catalunya (AFOCC), Fira Trapezi – Ajuntament de Reus, La Central del Circ, el Mercat de les Flors i la complicitat de diversos municipis, entitats i equipaments escènics de Catalunya.

Aquest Pla té la vocació de potenciar el sector del Circ en els àmbits de la creació, la producció i l’exhibició; generar circuits i garantir la presència del circ arreu territori, promoure la recerca i la investigació, i potenciar l’impacte social, transformador, educatiu i comunicatiu del circ.

coordinador de mesura